En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

30 de nov. 2012

torticoli

Quan hem dormit en una mala postura i no podem girar el cap perquè ens fa molt mal l'homeopatia també ens pot ajudar:

Si el dolor és a la zona cervical anirà bé Lachnantes tinctoria 5 CH, i Actaea racemosa 7 CH quan el mal ens fa estirar (subtilment) cap endarrera  i ens posem la mà a la nuca, 3 boletes de cada, cada 15 minuts i anar espaiant segons milloria.

Si el dolor és degut a una contractura muscular i millora quan hi apliquem calor, sense importar quina zona ens fa mal: Magnesia phosphorica 9 CH 3 boletes cada 15 minuts i anar espaiant segons milloria.

Com sempre si no pots distingir bé com és la teva torticoli, es poden combinar sense problema tots tres. 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada