En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

27 de març 2013

si t'han d'operar...

Ens podem recolzar en la homeopatia en molts moments de la nostra vida, en les intervencions quirúrgiques per exemple ens serà molt útil perquè tot vagi bé: per evitar hemorràgies, infeccions, per anar-hi tranquils, per cicatritzar bé.

En tots els casos s'ha de prendre Arnica 9CH 3 boletes 3 cops al dia des de 15 dies abans de la operació i fins 15 dies o 1 mes després, si és una operació major i hi ha risc d'hemorràgia Phosphorus 15CH des de 15 dies abans fins al dia de l'operació, si hi ha risc d'infecció Hepar sulfur 30 CH + Pyrogenium 9 CH 3 boletes 2 cops al dia des de 2 dies abans fins a una o dues setmanes després, Staphysagria 9CH 3 boletes 2 cops al dia per afavorir una bona cicatrització, Graphites 9 CH si és una persona amb una pell que cicatritza malament per evitar queloides (cicatrius vermelles i abultades), i Gelsemium 30 CH 3 boletes 2 cops al dia des de 15 dies abans per moderar la por si és necessari. Ah! Em descuidava que si la persona té bronquitis de base li donarem Antimonium tartaricum 9 CH 3 boletes 2 cops al dia 2 dies abans de la intervenció.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada