En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

24 d’abr. 2014

Ull vermell i llagrimeig irritant


Ja sabeu que és habitual que la homeopatia funcioni molt bé en els nens, doncs en els animals funciona també molt bé i de manera sorprenentment ràpida.

Fa un parell de dies que la nostra gata, la Mixeta, tenia un ull malalt, el tenia més tancat que l'altre i treia una mica de lleganya que li irritava la pell, li vaig posar 5 boletes de Euphrasia 5CH a l'aigua per beure al matí abans de portar els nens al cole, doncs al vespre quan vam tornar ja tenia l'ull bé!!! 

Val més que la homeopatia li continuï funcionant!! Que si li hem de donar algun medicament o si l'hem de portar al veterinari... diguem que no ens ho posa fàcil... jaja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada