En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

24 de jul. 2014

sues massa?

 

 

Tria amb quin d'aquests medicaments t'identifiques més: 

 

SULFUR
Suor excessiva a les plantes dels peus, als palmells de les mans i a les aixelles. Persona calorosa, sempre amb les mans calentes. De caràcter alegre i optimista. Vermellors a la pell que generalment empitjoren amb el bany o la dutxa.

CALCAREA CARBONICA:
Sua de les mans i els peus, també del pit i la part alta del tronc. Persona més aviat fredolica, alegre i tranquil·la, lenta i temorosa.

SILICEA:
Sua del cap, les mans, els peus i les aixelles. Suor amb olor desagradable. Persona fredolica, molt sensible, tímida i tossuda.

IGNATIA:
Persona que li suen les mans quan es posa nerviosa.

Pren-ne 3 boletes cada dia a la 9CH durant almenys un parell de mesos i observa què passa.

 

Si et suen molt les mans i els peus, complementa-ho amb:

 

JABORANDI 7CH 3 boletes matí i vespre


 B O N E S     V A C A N C E S !!!!!!!!!!




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada