En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

30 d’oct. 2014

Alumina

L'alumini no és un nutrient, sinó que és un tòxic al que actualment les persones estem molt exposades.
Quan la quantitat d'alumini que entra al nostre cos supera la capacitat de l'organisme per eliminar-lo s'acumula en els teixits, principalment ossos i cervell. Cada cop hi ha més veus que des del món científic alerten que l'acumulació d'aquest metall provoca problemes molt greus a nivell neurològic, s'està parlant d'Alzheimer i altres tipus de demència.



L'alumini és un tòxic que es troba per tot arreu: Al paper de plata, als sucs de fruita envasats, als estris de cuina, al te, al cafè, als desodorants inclosos els de pedra natural (antitranspirants), també es pot trobar en algunes cremes solars i en altres productes cosmètics, en molts dels menjars processats, en alguns medicaments antiàcids i a les vacunes.


Està clar que no podem eliminar totalment l'alumini de les nostres vides. Però el que sí que podem fer és reduir la nostra càrrega tòxica. Per això cal limitar al màxim l'exposició a l'alumini de les nostres famílies. Sobretot hem d'evitar cuinar amb estris de cuina d'alumini, no utilitzar desodorants ni cosmètics amb alumini, no abusar de menjars envasats ni de begudes de tetrabrik, etc.

Si sospitem que algú del nostre entorn pot estar patint les conseqüències de la toxicitat per alumini cal donar-li el remei homeopàtic Alumina*, l'ajudarà a eliminar-lo de l'organisme!!

*Alumnia és el nom del remei homeopàtic elaborat a partir de l'òxid d'alumini (Al2O3). Quan en homeopatia es tracten els símptomes que provoca una substància amb aquesta mateixa substància diluida homeopàticament, es diu que s'està fent ISOTERÀPIA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada