En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

15 de gen. 2015

la vellesa i l'homeopatia

Sempre s'ha dit que l'homeopatia funciona molt bé en els nens i nenes, i és cert, les criatures són molt receptives a aquesta terapèutica. Però igual que els nens, les persones grans poden beneficiar-se dels tractaments homeopàtics.

L'envelliment és un procés fisiològic natural, l'homeopatia contribueix en aquest procés evitant que avanci massa acceleradament. Els medicaments més utilitzats amb aquesta finalitat en homeopatia geriàtrica són Alumina, Arsenicum album, Causticum, Lycopodium i Phosphorus.

Quan les persones grans tenen alguna malaltia, l'homeopatia pot oferir un tractament eficaç i innocu per frenar-ne la progressió. Es poden establir tractaments homeopàtics per tots els tipus de patologies geriàtriques: cardiovasculars, pulmonars, digestives, neurològiques, psiquiàtriques, urogenitals,  artrosis, ... Es pot aconseguir disminuir la quantitat de medicaments convencionals, i això és important perquè de vegades els efectes secundaris d'aquests medicaments són molt molestos.

En definitiva, l'homeopatia ofereix a la gent gran qualitat de vida.

foto: pinterest (happylifesupport.blogspot.com)

Si voleu saber més coses sobre els medicaments homeopàtics útils en geriatria, cliqueu a l'enllaç:


Si hi voleu aprofundir, un llibre: Terapéutica homeopática en geriatría, de Carlos Aldea Bueno.


I la pel·lícula que m'ha inspirat per escriure aquest post: Vivir corriendo, una reflexió molt emotiva sobre el problema de ser vell en la nostra societat. S'ha perdut el respecte a la gent gran?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada