En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

21 d’oct. 2015

homeopatia per una sinusitis aguda


Els sinus són unes cavitats que hi ha als ossos de la cara i del crani, aquestes cavitats estan plenes d'aire i recobertes de mucosa. En condicions normals l'aire hi circula i el moc que s'hi forma en pot sortir.

A vegades els mocs s'hi acumulen i obstrueixen els sinus, generalment a causa d'un refredat o al·lèrgia. Proliferen els microorganismes, la mucosa sinusal s'inflama, i apareixen els símptomes d'una sinusitis: mal de cap, nas tapat, mal estar general, ...

(cedars-sinai.edu)

L'homeopatia pot tractar de manera ràpida la inflamació, el dolor i la rinorrea. I el més important: reduïr la prescripció d'antibiòtics i corticoides.

  •  Mezereum 9CH: quan el dolor es situa en els sinus maxil·lars, als ossos del costat del nas.
  •  Kalium iodatum 9CH: quan el dolor es situa a la part central del front.
  •  Cinnabaris 9CH: quan el dolor es situa a sobre de les celles.
  •  Sticta pulmonaria 9CH: quan el dolor es situa a l'arrel del nas.
  •  Lachesis 15CH: si el dolor millora quan apareix secreció nasal. 
Es poden combinar entre ells, com a màxim 3, 3 boletes de cada 3 cops al dia.


Si la sinusitis és crònica, caldrà una entrevista personalitzada per tal d'establir un tractament homeopàtic correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada