En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

14 de maig 2012

les al·lèrgies

 antihistamínic d'emergència

En homeopatia tenim dos medicaments que es poden prendre combinats i que serveixen com a "antihistamínic homeopàtic" d'emergència. Per exemple, quan una persona al·lèrgica als àcars entra en una habitació molt plena de pols o si ens pessiga una vespa, també poden ser útils quan algú presenta símptomes d'al·lèrgia i no en coneix la causa.

Poumon histamine 9 CH
Apis mellifica 30 CH
3 boletes de cada, alternant-los cada 15 minuts

Si els símptomes persisteixen o es repeteixen periòdicament cal fer un estudi més a fons del cas, i buscar quins medicaments homeopàtics són els més adients. Hi ha estudis clínics que demostren l'eficàcia dels tractaments homeopàtics en aquesta indicació*. La homeopatia és una bona opció perquè que no provoca els efectes secundaris dels antihistamínics al·lopàtics.

*Randomised controlled trial of homeopathy versus placebo in perenne allergic rhinitis with overview of four trial series, Morag A. Taylor, David Reilly, BMJ volume 321


2 comentaris:

  1. Tinc alèrgia pràcticament tot l'any. Em vaig vacunar durant 5 anys però continuo igual. Habitualment prenc antihistamínics, rhinicort nasal...Símptomes: estornuts, mucositat molt abundant, picor al paladar...Em van fer les proves i em van dir que tenia al·lergia a vàries plantes<. plataneros, gramíneas del cereals..i sobretot parietaria que és una mala herba que creix molt i durant tot l'any...Estic desesperat i voldria veure si la homeopatia pot servir pels meus mals. Coneixeu algun homeopata que hem pugui visitar. Gracies.

    ResponElimina
  2. En el teu cas l'homeopatia t'ajudarà molt. Pots escriure'm a marionaagusti@gmail.com.

    ResponElimina