En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

23 de maig 2012

per afavorir el treball del part

Aquí us deixo una ajuda màgica per a les futures mares...

perquè les contraccions siguin eficaces, i el part no s'allargui excessivament

Prendre des de 15 dies abans de la data prevista pel part:
Actaea racemosa 9 CH

Arnica 9 CH
5 gr de cada 1 cop al dia
Afegir Gelsemium 30 CH  5 gr 1 cop al dia si hi ha por al part

Durant el part (desde que surts de casa cap a l'hospital):
Actaea racemosa 9 CH
Caulophyllum 5 CH
Gelsemium 7 CH
3gr de cada alternant-los cada 10 minuts, de manera que cada 30 min s'hauran pres tots. Aquesta feina li toca al pare, anar posant les boletes a la boca de la mare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Els meus fills han nascut tots dos després de només dues hores de dolors, la natura? o la natura amb la màgia de les boletes?
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada