En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

14 de maig 2013

voltadits

El voltadits és una infecció de la pell que surt normalment a la vora de les ungles dels dits del peu o de la mà,  generalment a causa de petites ferides que es produeixen a l'hora de tallar les ungles, o a l'arrencar-se'n les pells del voltant, també pot ser causada per la incrustació de les vores de les ungles (això habitualment passa en el dit gros del peu). Comença per una reacció inflamatòria de la zona, envermelliment, inflor i dolor de tipus pulsàtil. Després es forma un petit abcés a la zona amb acumulació de pus.

Si no vols fer servir una pomada amb antibiòtic, els voltadits es poden curar amb Belladonna 7 CH i Hepar sulfur 9 CH, 3 boletes de cada 3 cops al dia. I en un parell o tres de dies estan solucionats!!


2 comentaris:

  1. Hola el meu fill de 12 anys l'hi ha sortit un volta dits que podem fer, s'ha de fer un bany amb una gota de llegiu i una pomada .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, em sap greu no haver vist el comentari fins avui (tinc un problema amb els avisos de comentaris)
      Si a més a més li vols donar homeopatia ho pots fer, és compatible amb la pomada. De totes maneres, espero que ja ho hàgiu resolt.

      Elimina