En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

19 de juny 2013

herpes labial

El virus de l'herpes simple provoca una lesió al llavi i a la pell del voltant, al començament és una vermellor amb formigueig i picor, al cap d'unes hores apareixen unes petites vesícules que contenen líquid, i quan ja han passat uns dies s'assequen i formen crostes i a vegades ulceracions.

La homeopatia ajuda a resoldre aquestes lesions amb molta rapidesa sobretot si es comença el tractament just a l'inici dels primers símptomes:

El més aviat possible cal prendre una monodosi de glòbuls de Vaccinotoxinum 15 CH, i continuar amb Rhus toxicodendron 15 CH i Apis mellifica 30 CH 3 boletes de cada alternades cada 1 hora.

2 comentaris:

  1. Hola Mariona,
    el meu fill de vegades pateix d'herpes labial, a un nen de set anys se li ha de donar el tractament que proposes o és diferent per ser un nen?
    Moltes gràcies!
    Beatriz

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Beatriz:
      Se li pot donar el mateix, el tractament és el mateix pels nens que pels adults

      Elimina