En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

29 de set. 2013

rítmies de l'adormiment

Les rítmies de l'adormiment, head banging en anglès, és un trastorn de la son que es presenta en infants des del primer any de vida. Mouen el cap d'un costat a l'altre del coixí amb un moviment rítmic fins que s'adormen, també poden moure tot el cos d'un costat a l'altre, a vegades també es donen cops o emeten sons. Això els hi passa quan se'n van a dormir o si es desperten a mitjanit. Tot i que aquest trastorn pot causar molt estrès en els pares és comparable al sonambulisme o a xupar-se el dit.

Si al vostre fill o filla aquesta situació li causa una certa angoixa i la voleu corregir proveu amb Medorrhinum 15CH 5 boletes abans d'anar a dormir.



                                                 

1 comentari:

  1. Ma. Isabel1/10/13 11:38

    Mariona a partir de hoy buscaré el Medorrhinum 15CH y ya te escribiré contandote cómo nos ha ido con el peque. Muchas gracias!!!

    ResponElimina