En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

26 de nov. 2013

epistaxis


Que surti sang del nas és un accident molt freqüent, segur que a més d'un dels que llegiu això us ha passat alguna vegada quan éreu nens. Generalment són hemorràgies poc importants i de resolució espontània.  En alguns casos aquestes hemorràgies poden arribar a ser molt abundants, o a vegades els episodis són  molt i molt freqüents, i sobretot si això afecta un infant la situació pot ser problemàtica. Les causes més freqüents solen ser les rinitis que provoca el refredat, en els nens posar-se el dit el nas, deformacions del tabic,...

La homeopatia ens oferix un remei meravellós per la sang del nas, sigui per la causa que sigui:

China 7 CH, 5 boletes al dia com a prevenció, i 3 boletes cada 5 minuts si s'esdevé un episodi


proveu-ho!
 
 

1 comentari:

  1. Quin bon consell!
    certament a mi de petita em va passar en moltes ocasions. Ho tindrem molt present!
    Gràcies pels teus consells, sempre ens són de molta utilitat!
    Beatriz

    ResponElimina