En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

1 de jul. 2014

Un pas important per a la recerca en homeopatia, a Barcelona!

Ara fa un any, Barcelona va acollir la primera conferència internacional per a la recerca en homeopatia, la HRI Barcelona 2013.

The Homeopathy Research Institute, HRI, és una organització fundada al Regne Unit, finançada únicament mitjançant donacions, i sorgida de la necessitat de recerca científica d'alta qualitat en homeopatia. 
www.homeoinst.org

El programa de presentacions va incloure conferències de 5 Professors  i 40 Doctors provinents de  Universidade Paulista (Sao Paolo, Brasil), University of Verona (Itàlia), University of Berne (Suïssa) i the Finlay Institute (Havana, Cuba). En aquest vídeo podeu escoltar les opinions d'alguns dels participants: 


Les 40 conferències es poden veure online per 48 lliures a http://www.hribarcelona2013.org/films/#clip=921033

Una mostra gratuïta de les conferències:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada