En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

22 de juny 2014

Hypericum perfortum L.

pericó, periquet, HERBA DE SANT JOAN, herba de cop, herba foradada,... 



Per Sant Joan està en plena floració, si passegeu pel camp en aquesta època de l'any la veureu en els prats i a les vores dels camins.

Les seves virtuts són innombrables: tradicionalment s'ha fet servir per les ferides, les úlceres, millora la circulació de la sang, ... l'oli d'hipèric és meravellós per les cremades. Per via interna es coneix pel seu efecte antidepressiu i la millora dels problemes digestius.

En homeopatia Hypericum 30CH és el gran medicament dels dolors irradiats al llarg d'un trajecte nerviós i dels traumatismes que afecten els nervis (pinçaments, ciàtica,...) el que Arnica és pels músculs Hypericum és  pels nervis.

I per les persones que són molt sensibles al efectes del sol, Hypericum 15CH també va bé per prevenir al·lèrgies i intoleràncies solars, 3 boletes un cop al dia.



BONA REVETLLA!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada