En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

17 de set. 2014

mama, tinc mal de panxa...

Aquesta és una de les frases preferides dels nens per dir-nos que els passa alguna cosa que no saben explicar... o que no s'atreveixen... o que no volen explicar. S'han barallat amb un company, la mestra els ha renyat, han estat víctimes d'alguna injustícia... poden ser situacions molt diverses que els creen inseguretat, sensació de ràbia o impotència. És el mal de panxa de nervis.

No hem de perdre de vista que el dolor abdominal pot ser el senyal d'un problema greu de salut. Un cop el pediatre ha descartat un problema important, i la criatura no té ni diarrea, ni vòmits, ni restrenyiment... podem pensar en el mal de panxa de "passa alguna cosa que no sabem què és...".

Colocynthis, una planta de la família de les carabasses
Una solució per aquest mal de panxa, a part de parlar amb la criatura i escoltar-la molt bé, la té l'homeopatia:

COLOCYNTHIS 9 CH 3 boletes 3 cops al dia

Millorarà el mal de panxa i l'ajudarà a expressar el problema.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada