En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

2 d’oct. 2014

Has d'anar al dentista?


Granjer al dentista, Johann Liss
Per sort, avui dia les visites al dentista ja no són tan traumàtiques com ho eren abans, però tot i així per algunes persones encara són un tràngol.

A la por i l'ansietat d'abans de la visita se li afegeix el dolor post intervenció, la recuperació de l'anestèsia local, i de vegades les complicacions.

Sí!! L'homeopatia és una bona companya per les visites a cal dentista!! Per anar-hi amb la màxima tranquil·litat i perquè la recuperació de la intervenció sigui òptima:

Gelsemium 30 CH, 3 boletes cada vespre la setmana anterior de la intervenció i 3 boletes al matí del dia de la intervenció. Per a les persones que tenen por d'anar al dentista.

Arnica 9 CH, 3 boletes cada matí des d'una setmana abans de la intervenció i fins que la recuperació sigui total. Ajuda a la cicatrització i a la prevenció d'infeccions i hemorràgies.

Hypericum 200K, quan el dolor post intervenció és fort, 3 boletes cada 1 hora i anar espaiant a cada 2,3,4,... hores al ritme de la millora.

Staphysagria 9CH, 3 boletes 1 cop al dia fins a la total cicatrització quan hi ha hagut cirurgia o si la intervenció ha estat complicada i ha incomodat molt el pacient.

Aquests consells són vàlids tant per adults com per nens!!!

No oblideu que l'homeopatia és 100% compatible amb tots els medicaments que us recepti l'odontòleg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada