En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

9 d’oct. 2014

homeopatia i infeccions d'orina

La cistitis és la inflamació de la bufeta urinària,  la majoria de vegades la causa és una infecció. Els principals símptomes  de la infecció d'orina són molta necessitat d'orinar, dolor i cremor durant la micció, dolor pèlvic i a vegades presència de sang a l'orina.

Davant d'aquests símptomes s'ha anar al metge que molt probablement receptarà un antibiòtic que cal prendre perquè les complicacions d'una cistitis poden ser greus. Dit això, haig d'assenyalar que l'homeopatia pot complementar molt i molt bé la medicació convencional:

Cantharis 9 CH
Mercurius corrossivus 9 CH

3 boletes de cada, cada 2 hores, fins a la total desaparició dels símptomes

 Davant d'una cistitis recurrent o crònica l'HOMEOPATIA, junt amb els probiòtics i el suc de nabius, és la millor manera d'acabar amb el problema!! No dubtis a contactar amb mi, en aquests casos el tractament homeopàtic ha de ser personalitzat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada