En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

16 d’oct. 2014

Com podria contribuir l'homeopatia a l'epidèmia d'Ebola?

La història de l'homeopatia en la prevenció i tractament de malalties epidèmiques és una història d'èxits. Hahnemann va tenir molt bons resultats en una epidèmia de còlera, també es van obtenir millors resultats entre els casos tractats amb homeopatia en una epidèmia de febre groga a l'Argentina el 1871,  i ja molt més recentment hi ha hagut molt bons resultats en la prevenció i el tractament de dengue a Cuba, a Brasil i a l'Índia.

Ara ens preguntem si l'homeopatia també pot contribuir en l'epidèmia del virus de l'Ebola. De moment no es coneix que s'hagi tractat cap cas amb aquesta terapèutica. 

Pels símptomes i l'estat general que provoca el virus de l'Ebola, alguns dels remeis que sembla que podrien contribuir en la millora d'aquests malalts són:
  • Phosphorus, per les hemorràgies.
  • Lachesis i Crotalus horridus,  dos medicaments que es preparen a partir de verins de serp altament diluïts, doncs l'estat general d'un malalt d'Ebola s'assembla molt al d'una persona que ha estat mossegada per una serp verinosa.

Tan de bo que no triguin a provar-ho!!






"Res a la vida és de témer, és només per ésser entès. Ara és el moment de comprendre més, perquè puguem témer menys."  

Madame Marie Curie






http://powersofhomeopathy.com/2014/08/12/ebola-part-2 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada