En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

26 de nov. 2014

Dr. Luc Montagnier




El doctor Luc Montagnier, el viròleg francès que va guanyar el Premi Nobel al 2008 per descobrir el virus de la SIDA, va sorprendre la comunitat científica mundial amb el seu recolzament a l'Homeopatia. Va ser a l'entrevista que va publicar la revista Science el 24 de desembre de 2010.*

"No puc dir que l'homeopatia sigui correcta en tots els casos. El que puc dir és que les altes dilucions són certes. Les altes dilucions d'alguna cosa segueixen essent alguna cosa. Hi ha estructures a l'aigua que mimetitzen les molècules originals."

En un estudi publicat el 2009**, Montagnier va demostrar que unes seqüències d'ADN bacterià són capaces de transmetre senyals electromagnètics a l'aigua, fins i tot a altes dilucions aquoses (10^18). Per poder continuar aquesta línia d'investigació el Dr. Montagnier s'ha traslladat a la Universitat de Jiaotong de Shangai. Allà estudiarà amb més profunditat el fenomen de les ones electromagnètiques produïdes per l'ADN a l'aigua, fenomen que es troba a la cruïlla entre la física, la biologia i la medicina. A França no li ha estat possible continuar treballant a causa de la manca de finançament i de la llei de jubilació francesa, Montagnier ara té 82 anys!!!

A aquest Premi Nobel no el preocupa que els seus col·legues considerin que s'ha deixat arrossegar pel que anomenen pseudociència, perquè opina que es tracta de fenòmens reals que mereixen més estudi. HI ESTIC TOTALMENT D'ACORD, aquest és l'autèntic esperit científic: la curiositat, l'afany de descobrir mecanismes nous encara que a primera vista semblin impossibles, la gosadia de deslliurar-se dels límits que pot representar la ciència establerta,... Amb aquest esperit, i amb persones valentes com el Dr. Luc Montagnier que no tenen por d'anar a contracorrent, la ciència avança imparable. GRÀCIES A TOTS ELS INVESTIGADORS!!!!


*Enserink M, Newsmaker Interview: Luc Montagnier, French Nobelist Escapes "Intellectual Terror" to Pursue Radical Ideas in China. Science 24 December 2010: Vol. 330 no. 6012 p. 1732. DOI: 10.1126/science.330.6012.1732

**Luc Montagnier, Jamal Aissa, Stéphane Ferris, Jean-Luc Montagnier, Claude Lavallee, Electromagnetic Signals Are Produced by Aqueous Nanostructures Derived from Bacterial DNA Sequences. Interdiscip Sci Comput Life Sci (2009) 1: 81-90. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada