En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

11 de des. 2014

prevenir la grip amb homeopatia

Per prevenir la grip, igual que per prevenir qualsevol infecció vírica, refredats inclosos, tenim Anas barbariae 200K 10 boletes 1 cop cada setmana.

Afegim Echinacea 7CH 3 boletes 1 cop al dia per acabar de reforçar les defenses.

Aquests dos remeis són adequats per a tothom. De totes maneres, idealment cal individualitzar el tractament segons cada cas personal. Si el teu és un cas especial no dubtis a escriure'm per consultar-me.

La prevenció és molt interessant en nens petitons, persones grans, dones embarassades, persones delicades amb malalties cròniques, i tothom a qui se li recomana la vacuna antigripal i que no es vol vacunar. 

La prevenció amb homeopatia no garanteix una protecció 100% front la grip (la vacunació tampoc), però si passeu la grip havent pres homeopatia notareu que els símptomes són més lleus i que us dura menys dies del que és habitual. També es redueixen de manera important les complicacions.

Deixo pendent per al proper post el tractament homeopàtic de la grip, que el fred ja és aquí!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada