En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

26 de març 2015

herpes recurrents


Els herpes són unes vesícules petitones plenes de líquid, que donen molta coïssor i també dolor.

Són provocats per diferents tipus de virus, els que afecten les mucoses: herpes labial, herpes genital o herpes ocular. I també el virus que afecta el trajecte d'un nervi: herpes zòster.

Per via oral els medicaments antivirals convencionals tenen una eficàcia irregular, efectes secundaris gastrointestinals, i a vegades també neurològics, sobretot en persones d'edat avançada. Cal dir també que la utilitat dels antivirals per via tòpica és controvertida.

(Foto:everydayroots.com)
Hi ha persones que són molt propenses a patir herpes. Per aquestes persones la medicina convencional té poques eines per ajudar-les, en canvi l'homeopatia pot ser un gran suport:

És necessari intervenir com més aviat millor a l'inici dels símptomes amb medicaments com Vaccinotoxinum, Apis mellifica, Rhus toxicodendron, Borax, Croton tiglium,...

I sobretot, per evitar els brots, cal fer un estudi i personalitzar el tractament, tenint en compte remeis que ajudin a la persona també en l'esfera emocional.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada