En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

12 de març 2015

la tinta de sépia i l'embaràs

Sepia, és el remei homeopàtic per excel·lència de l'embaràs, en totes les seves etapes, des de la concepció fins al postpart. 

Sepia serveix afavorir la fertilitat, per optimitzar l'evolució de l'embaràs i disminuir al màxim el risc d'avortament.

Va bé per les nàusees dels primers mesos.

I a més, serveix per prevenir el cloasma, les taques fosques de la pell degudes als canvis hormonals i a l'exposició al sol.

Ajuda molt i molt en les depressions postpart.



Però no cal estar embarassada per prendre Sepia!!! És una bona opció per prevenir els herpes labials de repetició, sobretot els que surten abans de la regla. També per les candidiasis vaginals de repetició. I per les taques fosques de la pell que han aparegut a causa dels medicaments anticonceptius. És també un dels principals remeis homeopàtics pels estats depressius lleus.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada