En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

5 de març 2015

paràsits que afecten els nens


Els cucs o paràsits intestinals són habituals entre la població infantil, els més freqüents són els oxiürs. 

Moltes vegades no provoquen cap símptoma i no cal cap tractament perquè s'eliminen per si sols. Però quan la infestació és important i es veuen els paràsits a les femtes cal tractar-ho.

Els símptomes són variats i provoquen molt malestar: mal de panxa, diarrees, irritabilitat, pèrdua de pes, cansament, pal·lidesa, insomni, picor anal i tos, que s'intensifiquen a la nit.

En homeopatia no existeixen medicaments que actuïn sobre el paràsit i el matin. Per això en cas d'infestacions importants cal anar al pediatre que receptarà algun dels medicaments antiparasitaris disponibles. 


Igualment, però, l'homeopatia és un suport important per aquests nens. El que fan els remeis homeopàtics és actuar sobre "el terreny", és a dir, canvien les condicions perquè a l'intestí d'aquella criatura els paràsits no trobin les condicions adequades per viure i reproduir-se. Això és important, perquè si l'únic que fem és eliminar els paràsits, el nen fàcilment els tornarà agafar i haurem d'estar contínuament desparasitant-lo.

En tots els casos donarem Cina 9CH 3 boletes cada vespre.

I a més a més, en funció de cada criatura cal personalitzar el tractament, per exemple: 

-Sulfur 9CH, 3 boletes al matí, per nens calorosos, alegres i que els hi encanta menjar.
-Arsenicum album 9CH, 3 boletes al matí, pels nens que són prims, fredolics i meticulosos.
-Lycopodium 9CH, 3 boletes al matí, en nens prims, amb problemes digestius, que tenen poca gana i que són autoritaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada