En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

29 d’abr. 2015

guardians de l'homeopatia

Com ha sobreviscut l'Homeopatia els tres últims segles?


L'homeopatia ha estat al llarg de tota la seva història una terapèutica controvertida perquè utilitza medicaments altament diluïts.

Les bases de l'homeopatia les va establir el Dr. Samuel Hahnemann a finals del segle XVIII. Al llarg del segle XIX aquesta medicina es va escampar per tot el món, en bona part gràcies a l'èxit terapèutic que va tenir durant les grans epidèmies. Al segle XX va patir un declivi, i no va ser fins molt a finals del segle passat que la seva popularitat va tornar augmentar. Avui, al segle XXI la utilització de l'homeopatia continua creixent, i es comença a plantejar la seva integració a la medicina convencional. Tot això a la vegada que augmenta la polèmica.

Com pot ser que a pesar de la llarga història de controvèrsia científica l'homeopatia hagi arribat fins als nostres dies?

Segons Dorothy Shepherd, metgessa britànica (1885-1952), el destí de l'homeopatia sempre ha estat i estarà en mans de la gent normal i corrent, persones senzilles que expliquen la seva història. Persones que recorren a un sistema alternatiu quan necessiten una medicina segura i efectiva, moltes vegades perquè la medicina convencional no els pot oferir una solució.

L'homeopatia ha fet mèrits suficients al llarg de la història, però calen investigacions serioses que reconeguin tot el seu potencial i li atorguin la dignitat merescuda. 


Mentre això no sigui possible, si us plau, explica la teva història. Si vols, també la pots escriure, me l'envies per correu electrònic i la veuràs publicada a la pàgina web de et recomano homeopatia.

Perquè en un món que sembla cada vegada més materialista es fa necessària una medicina que tracti els estats emocionals i retorni l'equilibri i la serenitat a les persones de manera natural. Sens dubte, l'homeopatia és aquesta medicina. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada