En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

21 d’abr. 2015

La sal del mar

La sal marina, Natrum muriaticum, està composta per clorur sòdic principalment, però també per clorur magnèsic, clorur potàssic i traces de nombrosos elements minerals. Són els elements minerals de la vida, recordem que la vida va començar al mar. Curiosament, Natrum muriaticum és el medicament homeopàtic de les crisis existencials.


 
(Pinterest: Ses Salines, Eivissa)




Per això és un dels remeis que més pot ajudar als adolescents. És útil per les penes, frustracions, decepcions, la tristesa i la melancolia. 

Natrum muriaticum és un medicament de molt pes en la terapèutica homeopàtica, és un policrest, això vol dir que intervé en la millora de la salut a molts nivells. Es fa servir per tractar rinitis, otitis, dermatitis, asma, herpes, síndrome premenstrual, acne, infeccions urinàries, restrenyiment, etc. (No oblidem que sempre cal personalitzar els tractaments homeopàtics).

I el més interessant de cara a l'època estival: serveix per prevenir les cremades i les al·lèrgies al sol, junt amb hypericum. Una bona pauta és prendre Natrum muriticum 15CH i Hypericum 15CH, 3 boletes de cada al dia des de 10 dies abans i durant l'exposició al sol. No cal dir que la crema protectora solar és imprescindible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada