En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

26 de maig 2015

acònit o la utilitat d'un verí

Aconitum napellus és una planta molt vistosa, floreix a l'estiu, fa unes flors blaves o blanques.

L'acònit és una planta coneguda des de l'antiguitat, és tan tòxica com pot ser-ho l'arsènic. Ha estat utilitzada al llarg de la història per preparar verins i assassinar adversaris i enemics. També es feia servir per enverinar les puntes de fletxa.

La intoxicació per acònit és terrible i condueix a la mort en poques hores. Provoca sensació de formigueig, entumiment, neuràlgies intenses, molt fred, taquicàrdia, hipertensió arterial i molta angoixa.

Fer servir aquesta planta en dilució homeopàtica és absolutament segur i molt beneficiós precisament per les persones que pateixen els símptomes que provocaria l'enverinament.  Aconitum napellus és un dels principals medicaments homeopàtics, és un policrest. Això vol dir que és útil per molts trastorns diferents i que la seva acció és molt profunda.

Aconitum napellus 9CH soluciona qualsevol problema de salut que hagi aparegut bruscament després d'haver tingut un espant, d'haver passat fred o d'haver patit un canvi molt brusc de temperatura. Va especialment bé per:
  • refredats, faringitis, estats febrils, otitis... 
  • dolors neuràlgics
  • crisis d'angoixa
  • crisis hipertensives i taquicàrdies
  • amenorrea, falta de la regla
  • cop de calor, insolació
Recordeu que sempre cal individualitzar el tractament!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada