En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

3 de juny 2015

otitis congestiva

Avui us parlaré de l'otitis congestiva. És un mal d'orella molt habitual en les criatures. 

És aquesta otitis que quan aneu al pediatre us diu que el timpà està vermell, i que no cal fer res més que prendre ibuprofèn.

Amb homeopatia podem fer més: ajudar en el procés de recuperació i assegurar que el quadre no evolucioni cap a pitjor i que siguin necessaris els antibiòtics.

Com que el mal d'orella gairebé sempre forma part d'un refredat o grip, sempre donarem Anas barbariae 200K 5 boletes o mig tub dosi, matí i vespre durant 3 dies.

Afegir-hi:
  • Ferrum phosphoricum 7CH si el refredat i el mal d'orella s'acompanya de sang al nas o mocs amb sang, i quan la febre és baixa (no passa de 38 ºC). 3 boletes matí i vespre.
  • Aconitum 9CH quan ha aparegut el problema després d'haver passat fred, habitualment la febre és alta. 3 boletes 4 cops al dia.
  • Dulcamara 9CH quan l'otitis ha començat després d'haver-se mullat o d'haver nedat, aquest medicament és molt útil per les otitis de piscina. 3 boletes 4 cops al dia. També com a preventiu en persones propenses, 3 boletes al dia.
  • Belladonna 9CH quan el dolor és de tipus pulsatiu, s'hi noten els batecs. La febre sol ser alta. 3 boletes 4 cops al dia.
  • Chamomilla 30CH quan el dolor s'acompanya de molta irritabilitat, i quan coincideix amb la sortida de les dents en els nens i nenes. 3 boletes 4 cops al dia.
Si les otitis són un problema habitual cal fer prevenció amb un tractament personalitzat.
mal d'orella que tractaríem amb Chamomilla (foto:pinterestdepadresehijos.com)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada