En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

30 de juny 2015

la farmaciola de les vacances

Estiu!

Temps per estar a l'aire lliure, excursions, aventures, viatges...

Aquí tens una farmaciola per endur-te a tot arreu, NOMÉS PER SI DE CAS:

  • Arnica 7CH: Contusions, ferides i dolors musculars. L'àrnica no pot faltar mai, va bé per reabsorbir els hematomes i la cicatrització de les ferides.
  • Apis mellifica 30CH: Urticàries, picades d'insecte, cremades... quan la pell és de color rosat i millora amb el fred. També serà molt útil per qualsevol tipus reacció al·lèrgica, les persones propenses afegir-hi Poumon histamine 15CH i combinar els dos remeis.
  • Belladonna 9CH: Urticàries, cremades, ... la pell està de color vermell i irradia calor. També pel mal de coll, otitis o qualsevol inflamació. Com que té un cert efecte antiespasmòdic serveix per als mals de ventre.
  • Aconitum 9CH: Per qualsevol problema originat per un canvi brusc de temperatura o per un espant.
  • Dulcamara 9CH: Per les otitis dels nedadors, o qualsevol problema que apareix després d'haver-se mullat.
  • Hepar sulfur 9CH: Per les supuracions (abscessos, furóncols, amigdalitis,...), quan no tinguem antibiòtic a l'abast aquest remei serà molt útil. Si la infecció és greu, hi afegirem Pyrogenium 9CH.
  • Ledum palustre 9CH: Per les picades d'insecte, sobretot com a prevenció 2 cops al dia.
  • Ignatia 9CH: serà molt bo tenir-la per si ens trobem en alguna situació angoixant o estressant.
  • Arsenicum album 7CH: per les gastroenteritis després d'haver menjat alguna cosa en mal estat, combinar-ho amb China 9CH pel cansament i la debilitat.

Si vols saber-ne més clica aquí

I recorda, si tens por de viatjar en avió llegeix aquest post.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada