En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

17 de juny 2015

por de viatjar en avió


(pinterest: amigurumiaskina.blogspot.com)

L'avió és el mitjà de transport més segur de tots. Tot i això hi ha moltes persones que decideixen evitar-lo.

Aquesta por, pot condicionar molt la vida professional i personal de les persones que la pateixen.

L'homeopatia ajuda a gestionar i a superar la por de volar:
  • Gelsemium 15 CH és per les persones que porten els nervis per dintre, des de 15 dies abans del viatge 3 boletes cada vespre, 3 boletes el matí del viatge, i 3 boletes en pujar a l'avió.
  • Argentum nitricum 15CH l'han de prendre les persones que exterioritzen el nerviosisme i les que tenen por de les altures, la mateixa posologia que gelsemium.
  • Aconitum 9 CH per tothom, evitarà la sensació de pànic i les taquicàrdies, 3 boletes la nit abans del viatge, 3 boletes el matí del viatge, i 3 boletes en pujar a l'avió.
 Durant el viatge 3 boletes de cadascun alternant cada 30 minuts


més consells



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada