En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

22 de set. 2015

homeopatia per adolescents

L'adolescència és l'etapa de trànsit entre la infància i l'edat adulta. És un període complicat perquè per una banda la persona vol créixer i afirmar-se, ser considerada com a adult; i per altra banda sent nostàlgia de la infantesa, el paradís perdut.

Aquesta contradicció genera tensions, dubtes, ansietats, canvis d'humor...

L'homeopatia pot ajudar molt a alleujar aquests malestars de l'adolescent:
  • Pulsatilla: quan estan irritables, de mal humor i ploren, demanden atenció, i el consol els millora.
  • Natrum muriaticum: quan es tornen reservats i es tanquen en ells mateixos, estan tristos i no toleren que ningú els consoli. Ploren quan estan sols i ningú els veu.
  • Chamomilla: quan estan molt irritables, hipersensibles, s'enrabien molt i molt. Episodis de còlera importants.
  • Ignatia: si han tingut un disgust o decepció, es posen a la defensiva i de mal humor, sospiren, passen del riure a les llàgrimes fàcilment. Quan noten un nus a la gola o a l'estómac.
Prendre'ls a una dilució 30CH, 3 boletes matí i vespre.

Aquests són només alguns dels medicaments homeopàtics més útils durant l'adolescència. Es poden fer combinacions entre ells.

(Podeu explicar-me el vostre cas concret escrivint-me un e-mail. Un bon tractament homeopàtic ha de ser sempre personalitzat.)
fes-te seguidor d'aquest blog a la icona de google+followers,
o subscriu-t'hi a follow by email.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada