En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

16 de set. 2015

Insomni

En aquest post trobaràs els remeis més útils per als episodis aguts d'insomni i com utilitzar-los, es poden fer combinacions entre ells (màxim 3).



Els episodis aguts d'insomni apareixen habitualment durant els períodes d'estrès. 



Si passes per un moment de dificultats, tensió o canvis en la teva vida, i no descanses bé a la nit, tria el remei que més s'escaigui al teu cas concret:

  • Coffea cruda 200K: si quan te'n vas a dormir el teu cap no para de donar voltes a les coses, a les notícies inesperades (bones o dolentes), al que has fet o hauries hagut de fer durant el dia, al que faràs demà, etc., etc.
  • Nux vomica 30CH: si t'adorms bé però et despertes a la nit pensant en preocupacions relacionades amb la feina, si has estat treballat massa hores, ...  També en el cas que sigui necessari acabar amb el cercle viciós de prenc molt cafè o altres estimulants durant el dia perquè he dormit poc, estic cansat, necessito rendir al màxim a la feina... i a la nit no aconsegueixo descansar per culpa de la sobreestimulació del sistema nerviós.
  •  Gelsemimum 30CH: si no aconsegueixes adormir-te profundament, aparentment sembla que dormis però per dins estàs molta estona al llindar de la son. Quan aconsegueixes adormir-te el teu son és agitat. Això és molt habitual quan l'endemà o en els pròxims dies has d'atendre algun assumpte important que t'impedeix estar tranquil.
  • Ignatia 30CH: si has rebut una mala notícia, has tingut algun disgust o decepció, o si notes un nus a la gola o l'estómac.
  •  Belladonna 30CH: si tens son i estàs molt i molt cansada però no et pots adormir.

Pren tres boletes de cadascun dels remeis que hagis triat una estoneta abans d'anar a dormir. 

Si no t'identifiques amb cap d'aquestes situacions, vol dir que necessites un altre dels remeis homeopàtics per insomni que en son moltíssims. Recorda que pots consultar-me el teu cas concret enviant-me un email.

De totes maneres si el teu insomni és crònic, caldria una entrevista per tal d'establir un tractament personalitzat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada