En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

4 de nov. 2015

Lycopodium clavatum

Lycopodium clavatum és el remei homeopàtic que s'obté a partir de la planta del mateix nom. 

És un dels principals de la Matèria Mèdica. Això vol dir que actua a molts nivells, serveix per reequilibrar el sistema digestiu, urològic, la pell, sistema respiratori i el metabolisme. També té una acció en l'àmbit emocional i l'estat d'ànim.




Per a què serveix Lycopodium?
  • Problemes digestius, amb formació de gasos, pels que havent dinat es descorden el cinturó. 
  • Còlics nefrítics.
  • Èczemes, dermatitis, urticàries, ... que sagnen amb facilitat.
  • Asma, bronquitis.
  • Al·lèrgies, rinitis. 
  • Desànim, irritabilitat.
Lycopodium ajudarà a tothom que pugui tenir algun d'aquests problemes. En un moment o altre de la vida d'una persona Lycopodium serà el remei adequat. 

Però Lycopodium està indicat molt especialment a persones que mostren un caràcter difícil i de tarannà autoritari. Aquest  comportament contrasta amb el nucli de la seva personalitat, que és d'una gran sensibilitat i d'una certa inseguretat. Habitualment són persones molt intel·ligents, i uns grans estrategues.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada