En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

10 de nov. 2015

infeccions vaginals



Les infeccions vaginals són provocades pel fong Candida albicans, però també les poden causar bacteris o altres microorganismes. Aquests microorganismes habitualment formen part de la flora vaginal. En condicions normals viuen en equilibri (en poca quantitat) amb la resta de microorganismes sense provocar infeccions. 

Una infecció vaginal és un desequilibri de la flora que pot tenir diversos orígens: canvis hormonals com l'embaràs, productes higiènics no adequats, tractaments amb antibiòtics, estrès, ...


Per establir un tractament homeopàtic ens fixarem en els símptomes de la infecció:


Apis mellifica 30 CH, picor com d'agulles que es claven, mucosa inflamada que es nota inflada i de color rosat.

Belladonna 9CH, mucosa inflamada amb vermellor i cremor.

Helonias dioica 9CH, el flux vaginal canvia d'aspecte, és abundant, blanc, com llet quallada.

Kreosotum 9CH, augment del flux vaginal, que es torna groguenc i irritant.

Hydrastis 9CH, el flux es torna més abundant, de color groguenc, és viscós i filamentós.

Tria els remeis més adequats en el teu cas, pren-ne 3 boletes 4 cops al dia. 

Si la causa de la infecció és la Candida, cal afegir al tractament: Monilia 9CH, 3 boletes un cop al dia.

A vegades els episodis de candidiasis es repeteixin periòdicament. Si aquest és el teu cas, s'ha d'establir un tractament homeopàtic personalitzat. També cal fer un tractament amb probiòtics, i canvis en la dieta (reducció important de la ingesta de sucres i hidrats de carboni).













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada