En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

18 de nov. 2015

trastorns del son en les criatures


La situació més habitual d'insomni en les criatures d'entre 1 i 3 anys són els despertars nocturns. Quan són una mica més grans, el no voler anar a dormir, la dificultat en la conciliació del son, els malsons i els terrors nocturns.

L'homeopatia és una solució suau i eficaç a tots aquests problemes. Recordem el gran avantatge de l'homeopatia: no té efectes secundaris ni risc de dependència. 


En tots els casos 3 boletes d'Ignatia 15CH abans d'anar a dormir anirà bé, combinant-la si s'escau amb algun dels remeis d'aquesta llista (també 3 boletes abans d'anar a dormir):
  • Chamomilla 15CH: quan l'insomni coincideix amb la sortida de les dents, estan irritabilitables i només volen braços.
  • Arnica 15CH: insomni quan estan molt cansats, sobretot després de molta activitat física o esportiva.
  • Coffea cruda 200K: hiperactivitat mental, no es poden adormir perquè un pensament els porta a l'altre. Després d'emocions intenses, pels preparatius d'un aniversari, del Nadal, unes vacances,...
  • Gelsemium 15CH: pel nerviosisme d'una prova, un examen, o per alguna situació futura que els hi fa por.
  • Stramonium 15CH: por a la foscor, malsons i terrors nocturns. Volen dormir amb algun llum obert. De vegades somnambulisme.
  • Kalium bromatum 15CH:  per adormir-se necessiten anar tocant alguna cosa, un peluix, un coixí, el llençol,... Tenen malsons i terrors nocturns. Poden patir somnambulisme.



El tractament amb homeopatia sempre s'haurà d'acompanyar d'altres mesures: horaris regulars per anar a dormir i per llevar-se, una alimentació adequada, i un ús controlat de la televisió i els videojocs. Com a mínim 1 hora abans d'anar a dormir cal haver apagat totes les pantalles.

Quan el trastorn és persistent o no concorda amb l'edat del nen s'haurà de consultar un especialista. És important saber que un tractament homeopàtic personalitzat pot facilitar i potenciar l'eficàcia d'un tractament amb psicoteràpia. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada