En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

24 de nov. 2015

acidesa d'estómac

La sensació d'indigestió, de pes a l'estómac o d'acidesa és un problema habitual, sobretot després d'excessos en els àpats, també en èpoques de més tensió nerviosa o de preocupacions. 

L'acidesa és un problema del qual les dones embarassades es queixen molt sovint, per a elles l'homeopatia és la solució ideal.

Robinia pseudo-acacia 7CH és un remei que funciona en la majoria dels casos, és considerat l'antiàcid homeopàtic. Prendre'n 3 boletes 3 cops al dia.

Si no us funcionés la Robinia proveu: Allium sativum 7CH3 boletes 3 cops al dia.


Quan els problemes d'estómac es relacionen amb l'estrès escolliu un d'aquests remeis (també 3 boletes 3 cops al dia) per prendre junt amb la Robinia o l'Allium:

  • Nux vomica 9CH: Per l'estrès relacionat amb la feina. Irritabilitat, impaciència. Persones amb tendència a menjar i beure en excés. Moltes vegades el dolor és espasmòdic.
  • Arsenicum album 9CH: Estrès de les persones perfeccionistes, amb ansietat. L'acidesa d'estómac la noten amb un dolor ardent.
  • Pulsatilla 9CH: Per les persones sensibles que en un moment d'estrès busquen companyia i consol. Els problemes d'estómac els hi vénen després d'àpats amb massa greix.
  • Argentum nitricum 9CH: Persones ansioses, sempre van amb presses. El mal d'estómac sol estar acompanyat d'eructes i espasmes.



Recordeu que els tractaments amb homeopatia són compatibles amb qualsevol dels medicaments convencionals que estigueu prenent.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada