En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

21 de gen. 2016

silicea

El silici és molt important en homeopatia, no en va, és el segon element més abundant de l'escorça terrestre, després de l'oxigen. Forma part del nostre cos i dels nostres aliments. És doncs, beneficiós tant a dosis homeopàtiques com a dosis ponderals. 

El remei homeopàtic Silicea és molt útil per prevenir les infeccions cròniques com les rinitis, faringitis, amigdalitis, cistitis, supuracions, ...

Reforça el sistema immunitari dels nens a l'hivern.

En les persones més grans és interessant per a la prevenció de l'osteoporosi.



Qui es pot beneficiar d'aquest magnífic remei?

Tothom, però sobretot criatures que són tossudes, tímides i molt sensibles. Amb certa manca d'autoconfiança en l'àmbit intel·lectual, tot i ser intel·ligents. Físicament prims, i d'ulls molt vius. 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada