En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

13 de gen. 2016

contractures musculars


Pel mal d'esquena que provoquen les contractures musculars:

Magnesia phosphorica 9CH 
Arnica montana 9CH

Posar 10 boletes de cadascun d'aquests remeis en una ampolla d'aigua petita, i anar fent petits glops d'aigua cada 15-30 min. Quan el dolor millora, espaiar les preses a cada hora o cada dues hores. Abans de beure'n cal agitar el preparat.

També és important fer repòs, evitar moviments repetitius, aplicar calor per relaxar la musculatura i fer un massatge amb pomada d'àrnica.

Per prevenir les contractures es recomana fer estiraments, evitar les males postures i les situacions d'estrès. http://mejorconsalud.com/contracturas-tratamiento-natural-y-prevencion.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada