En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

16 de des. 2015

deixar de fumar

La meditació, l'acupuntura, l'auriculoteràpia, les flors de bach, ... i també l'HOMEOPATIA et poden ajudar a deixar el tabac.

Deixar de fumar és difícil, cal una motivació important i una decisió ferma. El test de Richmond et mostrarà si realment estàs preparat per fer-ho.

Per superar els primers dies i vèncer la dependència física pots recórrer a la teràpia substitutiva de nicotina. Caldrà anar disminuint la dosi fins a abandonar-la per complet al cap de poques setmanes.

Una altra part molt important de l'hàbit tabàquic és la dependència psicològica. Per vèncer-la i per evitar recaigudes pots adoptar diverses estratègies, clica als enllaços. 

 
L'homeopatia també t'hi ajudarà:   

Caladium seguinum 7CH 
Lobelia inflata 5CH

3 boletes de cada, 3 cops al dia 

I serà fonamental afegir-hi els remeis pel nerviosisme i insomni personalitzats per a cada cas concret.


Més info a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada