En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

4 de des. 2015

nas tapat

Tens rinitis, mocs, nas tapat... per culpa d'un refredat? 

No vols prendre antigripals perquè tens la pressió alta? Et deixen molt aixafada? Has comprovat que el refredat et dura molts més dies si en prens? Algun cop se t'ha complicat amb bronquitis??????

Apunta:

  • Allium cepa 9CH: pels mocs com aigua que irriten el voltant del nas, els ulls també ploren. Generalment empitjora en una habitació calenta. 3 boletes cada dues hores.
  • Kalium iodatum 9CH: pels mateixos símptomes que Allium cepa, però a més a més, amb un dolor al centre del front (sinusitis) sobretot en baixar el cap. 3 boletes cada dues hores.
  • Kalium bichromicum 9CH: quan la mucositat és espessa i enganxosa. 3 boletes cada 2 hores.
  • Pulsatilla 9CH: quan la mucositat és espessa, tova i no irrita, generalment al final del refredat. 3 boletes cada 2 hores.

Ho pots prendre junt amb l'aspirina o el paracetamol sense cap problema. O pots combinar-ho amb els remeis homeopàtics per la febre.

Passaràs el refredat més ràpidament i sense complicacions :)











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada