En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

2 de febr. 2016

depressió hivernal o 'winter blues'

Sensació de cansament, desànim, abatiment, irritabilitat, hipersensibilitat, ...

El trastorn afectiu estacional (SAD Seasonal Affective Desorder) és un tipus de depressió lleu relacionada amb els canvis d'estació. El SAD comença i acaba aproximadament en les mateixes dates cada any. És més habitual a la tardor i a l'hivern però es pot donar a qualsevol època de l'any.

A l'hivern, el fred i les poques hores de sol, influeixen negativament en l'estat d'ànim de moltes persones.



Per recuperar el bon humor: 

-dieta equilibrada, 

-exercici físic (millor a l'aire lliure durant les hores de llum) 

-i HOMEOPATIA:

Medicaments com Phosphorus, Sepia, Natrum muriaticum, Pulsatilla, Aurum metallicum*... seran de gran ajuda, una solució natural i suau, que restablirà l'equilibri emocional. L'homeopatia pot ser utilitzada conjuntament  amb els medicaments convencionals, com a un punt de suport més, o bé com a únic tractament en els casos més lleus.



*L'autodiagnòstic i l'automedicació en un cas de depressió no és possible. Sempre és necessària una consulta professional.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada