En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

17 de febr. 2016

homeopatia i càncer

Malauradament no us puc dir que l'homeopatia cura el càncer. Tot i això a l'Índia hi ha un hospital on des de fa molts anys es tracten els pacients oncològics només amb homeopatia. És la clínica dels Doctors Banerji, ells han establert uns protocols pel tractament del càncer amb força èxit. Actualment aquests protocols  es fan servir a molts altres països del món.

El que sí que us diré és que l'homeopatia és una de les terapèutiques complementàries més utilitzades per les persones amb càncer.

Es fa servir per minimitzar els efectes secundaris de la quimioteràpia i la radioteràpia perquè pot millorar molt la qualitat de vida dels pacients. Es pot prendre junt amb els medicaments convencionals ja que no interacciona amb cap d'ells.

Va bé per:

-Els efectes secundaris que la quimioteràpia provoca al sistema digestiu: nàusees i vòmits, falta de gana, llagues, acidesa, diarrees, restrenyiment, ...

-També pels problemes neurològics: insomni, dolors, sensació de formigueig, ...

-La pell: sequedat, picors, vermellors, edemes, ...

-Ajuda també en els problemes ginecològics i sexuals.

-Anirà bé per controlar l'ansietat, l'estrès o la depressió.


Com sempre la individualització és fonamental. Cal instaurar un bon tractament per millorar l'estat general de la persona, una millora que engloba l'estat físic, mental i emocional.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada