En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

23 de febr. 2016

enuresi nocturna

Quan les criatures dormen tan profundament que no es desperten per fer pipí a la nit, se'ls hi escapa i mullen la roba de llit. També passa degut a canvis o estrès.


Habitualment és una situació hereditària, quan als pares se'ls hi va escapar el pipí fins que van ser força grans, als fills també.

Un cop consultat amb el pediatre i descartada qualsevol patologia, cal tractar l'enuresi com a una cosa normal i no parlar-ne com si fos un problema.

Si tot i això noteu que el nen o la nena se n'avergonyeix, o veieu que la situació se li fa molt feixuga, la millor opció de tractament és l'homeopatia:

Plantago major 5CH 3 boletes dos cops al dia

Sempre caldrà afegir-hi el medicament que més s'escaigui pel caràcter i temperament de la criatura. També s'ha d'esbrinar si hi ha alguna causa emocional i completar el tractament amb el remei més adequat. Per a això fa falta una bona entrevista. Els més habituals seran Silicea, Lycopodium, Ferrum phosphoricum, Kalium bromatum, Lachesis, etc.

Un molt bon complement per al tractament amb homeopatia són les Flors de Bach, durant la consulta el professional triarà les Flors més adients. Tant l'homeopatia com les Flors de Bach són tractaments naturals, totalment segurs i que cal escollir de manera personalitzada.

D'aquesta manera es pot ajudar les criatures a controlar el pipí durant la nit. I si de moment això no fos possible, anirà molt bé per portar la situació amb naturalitat i sense patiment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada