En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

2 de març 2016

homeopatia per a les mascotes

Ja fa anys que alguns veterinaris utilitzen l'homeopatia com una eina terapèutica més.

Avui us donaré alguns consells homeopàtics pels problemes de salut més habituals de gats i gossos. Veureu que els remeis no són tan diferents dels que fem servir pels humans de la família:

-Conjuntivitis: Euphrasia 30 CH

-Diarrea: Arsenicum album 9CH + Podophyllum peltatum 9CH

-Vómits: Nux vomica 9CH + Ipeca 9CH 
-Vómits o restrenyiment a causa de les boles de pèl dels gats:  Nux vomica 9CH
-Restrenyiment: Nux vomica 9CH

-Picades de puça: Pulex irritans 30CH

-Picades d'insecte: Apis 30CH + Ledum palustre 9CH

-Paràssits intestinals: Cina 9CH


3 boletes de cada a l'aigua de beguda!!!!
  
 













                                         -----------------------------
L'homeopatia va molt més enllà de cuidar els animals que ens fan companyia a casa. Ha esdevingut una alternativa extraordinària per tractar les malalties del bestiar a les explotacions ramaderes ecològiques. Molts medicaments dels que s'utilitzen habitualment no estan permesos en aquests tipus de granges. Una manca de tractament podria representar pèrdues econòmiques importants, fins i tot comprometre la viabilitat d'aquest tipus d'explotacions.
                                         -----------------------------



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada