En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

9 de març 2016

nux vomica

Nux vomica és el medicament homeopàtic que es prepara a partir de les llavors de l'arbre de la nou vòmica. Aquest arbre és originari del sud-est asiàtic.

Ja us podeu pensar, amb aquest nom, que la intoxicació amb Nux vomica afecta el sistema digestiu. També té un gran efecte sobre el sistema nerviós. Per això en dilució homeopàtica és un bon remei per l'estrès principalment quan provoca problemes gàstrics.

Serà útil en: 

-insomni, 
-mal de cap, 
-irritabilitat, 
-males digestions, 
-vòmits, 
-diarrea, 
-estrenyiment, 
-contractures musculars, ...

 
Ajudarà sobretot persones de caràcter autoritari i que no toleren la contradicció, amb moltes responsabilitats en l'àmbit laboral i que van estressades. Solen dormir poc, prenen molt cafè i fumen.
Capricioses, impacients, hipersensibles i nervioses.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada