En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

16 de març 2016

nens i nenes al·lèrgics

Durant la infantesa ja poden tenir lloc els primers episodis al·lèrgics d'una persona. 

Les manifestacions al·lèrgiques més habituals en les criatures són:

-mocs, nas tapat
-laringitis
-asma
-manifestacions cutànies

Davant d'una crisi d'al·lèrgia en un nen petit cal un examen clínic complet. En els casos severs serà necessari utilitzar la terapèutica convencional que recomani el pediatre.

Dit això, vull remarcar que per a la prevenció i tractament de les al·lèrgies cal tenir molt en compte l'homeopatia, que aporta una solució innòcua i sense efectes secundaris. 

L'homeopatia actua a 3 nivells:

1. Tractament de l'episodi agut: dermatitis, asma, tos, rinitisrinoconjuntivitis, antihistamínic d'emergència, ...

2. A nivell etiològic, segons el tipus d'al·lergen que desencadena la crisi, es pot treballar la dessensibilització. Per entendre'ns, és com una vacuna homeopàtica per l'al·lèrgia. Els remeis que es preparen amb aquest propòsit s'anomenen isoteràpics. N'hi ha per l'al·lèrgia a la pols, als diferents tipus de pol·len, al pèl de gat, etc.

3. A un nivell més global, cal triar el remei més adient per actuar sobre el terreny al·lèrgic de la criatura. Segons el caràcter, el comportament, la manera d'emmalaltir, ... és el que s'anomena remei de fons.

Si intervenim a aquests tres nivells, amb l'homeopatia aconseguirem, de manera progressiva, espaiar les crisis i rebaixar-ne molt la intensitat. En alguns casos desapareixeran totalment.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada