En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

31 de març 2016

cames inflades durant l'embaràs

Quan comença la calor, sobretot al final del dia, algunes dones embarassades es noten els turmells i les cames inflades. Això és degut a la dificultat de les venes per transportar la sang de les cames de retorn cap al cor.

Aquest problema afecta moltes embarassades, especialment les que ja tenien problemes circulatoris previs, per la pressió que exerceix l'úter sobre les venes.

L'homeopatia és una excel·lent opció per tractar aquest trastorn durant l'embaràs. Ja sabeu que aquesta terapèutica és completament segura per les dones embarassades i els seus petitons.

Et recomano:

Hamamelis 7CH + Vipera redi 9CH
3 boletes de cada matí i vespre

Si tens varius, afegeix-hi Calcarea fluorica 9CH, 3 boletes matí i vespre

La compressió amb mitges elàstiques, seure o estirar-se amb les cames elevades i caminar regularment són mesures adequades per complementar el tractament.

Si el problema persisteix, caldrà una entrevista per tal d'establir un tractament personalitzat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada