En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

6 d’abr. 2016

inapetència infantil

Hi ha criatures que no mostren interès pel menjar, mengen poc, amb desgana o refusen alguns aliments. 

Quan als nostres fills petits els passa això diem que "no mengen" i la família es preocupa molt, són nens i nenes que "fan patir".

No obstant, la gran majoria d'aquests infants tenen la gana adequada al seu ritme de creixement. Amb molta paciència i a mesura que vagin creixent, aquestes criatures aniran acceptant la majoria d'aliments.

Si malgrat tot, creus que el teu o filla no menja prou, i el pediatre ha descartat que sigui a causa d'algun problema de salut, prova això:

Cereales germinados 4CH
Lycopodium clavatum 5CH 

3 boletes de cadascun, cada matí.


També et recomano donar una ullada a aquests dos enllaços: 

Diario de una mamá pediatra

Aceptación de alimentos en niños


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada