En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

13 d’abr. 2016

mercurius

Mercurius és un dels medicaments homeopàtics més utilitzats en les infeccions. Recordem que l'homeopatia és compatible amb qualsevol medicació convencional. És a dir, es pot utilitzar el Mercurius junt amb l'antibiòtic que hagi prescrit el metge, si és el cas.

Es fa servir per faringitis, aftes bucals, sinusitis, otitis, conjuntivitis, gingivitis, cistitis, vaginitis, úlceres, ... 

Utilitzarem Mercurius quan aquestes infecciones van acompanyades de molta irritació, i del que s'anomena la llengua mercurial.

La llengua mercurial és una llengua inflada i flàccida, amb la marca de les dents en el seu contorn i mal alè. A vegades aquestes persones tenen la sensació de gust metàl·lic.



Els remeis homeopàtics Mercurius (solubilis, corrosivus, dulcis, ...) són totalment segurs, lliures de qualsevol toxicitat.

Habitualment utilitzem el Mercurius solubilis, però escollirem el Mercurius corrosivus si les secrecions són molt i molt irritants (corrosives). El Mercurius dulcis en el cas d'otitis serosa (juntament amb Kalium muriaticum).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada