En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

21 d’abr. 2016

astènia primaveral

Sensació de fatiga i debilitat amb l'arribada del bon temps. 

L'astènia primaveral és causa de cansament, manca de vitalitat, disminució de la capacitat de treball, fins i tot per a les tasques més senzilles. A vegades també provoca mal de cap, alteracions de la son, tristesa, ... 

L'homeoptatia us ajudarà a millorar aquesta situació: Kalium phosphoricum 15CH i Phosphoricum acidum 30CH 3 boletes de cada, matí i vespre.

Tot i que el més habitual és que es tracti d'un trastorn passatger, és important anar al metge per descartar-ne l'origen orgànic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada